Wild Menu

Voorgerechten

(Los besteld € 10,-)

-

Carpaccio van hert met knolselderij & truffelsalade, rucola en een Aceto-Balsamico dressing.

-

Dungesneden wildzwijnsham met truffelmayonaise, gemarineerde tomaat en krokante aardappel.

-

Huisgemaakte kroketjes van ree met bospaddenstoelen en een frisse zuurkool salade met rozijnen.

Tussengerechten

(Los besteld € 7,95)

-

Wildbouillon met bijpassend garnituur.

-

Paté van wilde eend geserveerd op een salade met knoflookbrood en sinaasappelcompote.

-

Gerookte parelhoenfilet op een salade met flinterdun gesneden rodekool en appel.

Hoofdgerechten

(Los besteld € 25,-)

-

Trio van steaks (haas, hert en wildzwijn) met rodekool, aardappelmousseline en een saus van kersen en peperkoek.

-

Wildzwijnshaas met mosterd-aardappel-mousseline, gesmolten camembert, spruitjes en een saus van truffel.

-

Zacht gegaarde fazant met een stamppotje van aardappel en zuurkool en een saus van calvados.

-

Hazenpeper met rodekool-aardappelmousseline en een stoofpeertje.

Nagerechten

(Los besteld € 5,50)

-

Hangop met gebakken appel, toffee saus en een frambozenkletskop.

-

Warm chocolade taartje met een lopende chocoladevulling en een stoofpeertje.

-

Kaasplateau met diverse binnen- en buitenlandse kazen, appelstroop en brood.

 

3-gangen menu

€ 39,50

4-gangen menu

€ 44,50