Overnachten

Wij bieden u de mogelijkheid voor een overnachting bij bed & breakfast de Neust op landgoed Marienwaerdt. Deze monumentale hofstede dateert uit 1329 en ligt aan de Appeldijk, vlakbij de rivier de Linge. Bed & breakfast de Neust heeft 6 kamers met elk twee comfortabele bedden. Iedere kamer heeft een badkamer met douche en toilet.

In de gezellige open keuken van de Neust serveert gastvrouw Lotje van Verschuer een ontbijt met landgoedproducten zo als vers gebakken brood, moestuinjams, vruchtencurds en eieren van landgoedhennen.

Vanuit de Neust kunt u prachtige tochten maken in het rivierengebied. De hofstede ligt aan - het Lingepad - een lange afstand wandelpad en meerdere ANWB fietsroutes waaronder de Lingeroute. Op het landgoed is een drietal routes uitgezet.

 In samenwerking met de Neust bieden wij u een aantal landgoedarrangementen aan:

2-daags arrangement voor twee personen

U wordt vanaf 17.00 uur ontvangen door Lotje van Verschuer op Bed & Breakfast de Neust. 's Avonds geniet u van een 4-gangen diner bij ons restaurant. U overnacht in alle rust en zonder “Bob” zorgen bij de Neust. 's Ochtends serveert Lotje van Verschuer een uitgebreid ontbijt.

Prijs voor twee personen € 186,00

3-daags arrangement voor twee personen

U wordt vanaf 17.00 uur ontvangen door Lotje van Verschuer op Bed & Breakfast de Neust. 's Avonds geniet u van een 4-gangen diner bij ons restaurant. U overnacht in alle rust en zonder “Bob” zorgen bij de Neust. 's Ochtends serveert Lotje van Verschuer een uitgebreid ontbijt. De tweede avond gebruikt u een maaltijd bij de Stapelbakker op landgoed Mariënwaerdt en wederom de volgende ochtend een uitgebreid ontbijt.

Prijs voor twee personen € 337,00

Alle prijzen zijn excl. toeristenbelasting € 0,67 p.p.p.n.

Voor informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met:

Landgoed Mariënwaerdt
Appeldijk 5
4153RV Beesd
0345-687010
www.marienwaerdt.nl