Wild Menu

3-gangen menu

€ 59,-

4-gangen menu

€ 69,-

3-gangen all-in menu

€ 100,- (BOB= €85,-)

4-gangen all-in menu

€ 116,- (BOB= €98,-)

 

Voorgerechten

(Los besteld € 17,50)

-

Carpaccio van hert met knolselderij & truffelcreme, rucola en een Aceto-Balsamico dressing

-

Dun gesneden Wildszwijnsham met truffelmayo, tomaat en krokante aardappel

-

Huisgemaakte kroketjes van ree met bospaddenstoelen en een frisse zuurkool salade.

Tussengerechten

(Los besteld € 14,50)

-

Wildbouillon met bijpassend garnituur.(los besteld € 11,50)

-

Paté van wild zwijn geserveerd met knoflookbrood en rood fruit compote.

-

Steak tartaar van hert met een gebakken kwarteleitje, rucola en truffelmayonaise.(extra eendelever + € 5,-)

Hoofdgerechten

(Los besteld € 35,-)

-

Trio van steaks (haas, hert en wildzwijn) met rode kool, aardappel-mousseline en een saus van kersen en peperkoek.

-

Wildszwijnshaas met aardappel-mousseline, gesmolten camembert, spruitjes en een saus van mosterd.

-

Zacht gegaarde fazant met een stamppotje van aardappel en zuurkool en een saus van calvados.

-

Hazenpeper met rodekool-aardappelmousseline en een stoofpeertje.

-

Herten biefstuk met aardappel-mousseline, Madeira saus en gebakken paddenstoelen (supplement gebakken eendenlever + €7,50).

Nagerechten

Maak een keuze van onze dessert kaart.